Fertilitesbehandling

Unikke fertilitetsforløb

Der er noget ubeskriveligt fascinerende ved, at vi som mennesker kan skabe noget så vanvittig smukt som en lille baby.

Mange oplever i dag forskellige former for udfordringer, når det kommer til fertiliteten, men med en række af forskellige naturlige tiltag, kan man i den grad styrke kroppens fertilitet og forberede den på en kommende graviditet. Som mand er der bestemt også flere vigtige naturlige tiltag, der kan styrke sædkvaliteten, så chancerne for det lykkedes, øges markant.

Jeg tilbyder, i samarbejde med Naturlægen.com, de mest unikke fertilitetsforløb i Danmark, hvor der kombineres flere forskellige metoder fra den naturmedicinske verden og den holistiske lægekundskab. Vi fokuserer både på det rent fysiske, det psykiske og på kroppens mere energimæssige plan. Alle forløb er individuelle, og behandlingsplanen skræddersyes efter behov hos det enkelte par. Et typisk forløb tager 4-6 måneder. Vi laver udelukkende forløb, fordi den måde vi arbejder på, og de ting vi igangsætter, kræver, at man mødes mere end en gang. Vi bestræber os på årsagsbehandling og ikke blot symptomlindring.

Vi tilbyder 2 forløb:

Det lille forløb

Det lille forløb er til en person. Det kunne ex. være en kvinde med PCOS eller endometriose, hvor manden har en helt normal og god sædkvalitet.

Det store forløb

Det store forløb er til par, der ønsker en naturmedicinsk behandling af både manden og kvinden. I dette forløb kommer parret til konsultationerne sammen, hvorfor der er sat mere tid af.
Begge forløb har inkluderet:
3 konsultationer hos Naturlægen
3 konsultationer hos Wenche Katrine
3 akupunkturbehandlinger ifm. konsultationen hos Naturlægen
3 KST behandlinger ifm. konsultationen hos Wenche Katrine
2 håranalyser

Til det lille forløb er der inkluderet 3 e-mail opfølgninger hos hver behandler,
Til det store forløb er der inkluderet 6 e-mail opfølgninger hos hver behandler.

Første konsultation

I vores forløb mødes I første gang af Naturlægen. Forinden denne konsultation har I begge udfyldt et spørgeskema om jeres baggrundshistorie og returneret dette til klinikken. Ved første konsultation får I en grundig samtale omkring jeres situation og helbred generelt. Efterfølgende udfører Naturlægen en grundig klinisk lægeundersøgelse, en irisanalyse med kamera og en såkaldt posturologisk test for at tjekke for skævheder i kroppen.

Naturlægen anvender desuden en såkaldt hårcelle analysetest (CellWell). Dette udstyr er godkendt som epigenetisk testudstyr af FDA i USA. Konsultationen afsluttes med en akupunkturbehandling med enten nåle eller frekvenser. I det store forløb er det oftest en kortere behandling af begge parter.

Indenfor en uge efter konsultationen modtager I på mail den endelige behandlingsplan.

Anden konsultation

Anden konsultation er hos mig, og den er typisk placeret 1-2 uger efter mødet med Naturlægen.

Forud for konsultationen har I begge lavet og fremsendt en 3 dages kostdagbog med registrering af, hvad I spiser og drikker. Den skal jeg have modtaget senest 3 dage før, vi ses. Forud for konsultationen gennemgår jeg kostdagbogen samt spørgeskemaet med jeres baggrundshistorie. Kostdagbøgerne gennemgås omhyggeligt med jer til konsultationen, og jeg kommer herefter med konkrete forslag til de eventuelle kostændringer, der kan være aktuelle for jer. Her kan også være tale om forslag til supplerende kosttilskud. Der afsluttes med en kort KST behandling. I det store forløb er det typisk en kort behandling af jer begge.

De øvrige konsultationer ligger typisk jævnt fordelt over en periode på 4-6 måneder.

Det er muligt at tilkøbe yderligere akupunktur eller KST behandlinger når man er i et forløb.

Besøg Naturlægen.com

© Copyright 2016 - WENCHE

Log in with your credentials

Forgot your details?