Autoimmune sygdomme

Et behandlingsforløb tilpasset dig og dit liv

Tidligere var autoimmune sygdomme relativt sjældne, men det er de ikke længere. I Danmark lider op imod 400.000 mennesker af en autoimmun sygdom og kvinder rammes oftere end mænd.

Det centrale i en autoimmun sygdom er, at immunforsvaret fejlagtigt angriber kroppens egne celler og væv.

En autoimmun sygdom er kompleks, og ofte kender man ikke årsagen til, at den udløses. En sund livsstil med sund og grøn kost, søvn og motion er vigtige parametre for at have balance i kroppen og dermed også i immunforsvaret.

I et behandlingsforløb hos mig inddrager jeg hele paletten af både faglige kompetencer og personlig forståelse for din sygdom. Det betyder, at jeg tilpasser et behandlingsforløb, så det passer til dig, og der hvor du er i dit liv. Jeg anser det som nødvendigt at inddrage alle aspekter fra dit liv såsom job, familie, motion, kost, søvn osv. for at sikre mig, at vi kommer hele vejen rundt om dig. Vi er alle forskellige og det, der virker for den ene, virker ikke nødvendigvis for den anden, men sammen forsøger vi at finde nøglen til dit immunforsvar, så du igen kan komme i balance.

Se afsnittet “Om Wenche,” hvor jeg fortæller om, hvordan jeg har taklet mit eget sygdomsforløb med en autoimmun sygdom, og hvordan jeg har fundet min vej til at igen at skabe balance i kroppen.

© Copyright 2016 - WENCHE

Log in with your credentials

Forgot your details?