Hvem er jeg:

Mit navn er Wenche Axelgaard, jeg bor i Aarhus og er uddannet sygeplejerske og kranio-sakral terapeut. Efter at have været ansat som sygeplejerske inden for det børnepsykiatriske speciale i nogle år, har jeg nu valgt at gå fuldtid som kranio-sakral terapeut og studerer samtidig til ernæringsterapeut. Interessen for kranio-sakral terapien opstod i forbindelse med mit job som sygeplejerske i børnepsykiatrien.

Derudover har jeg de sidste 10 år haft stor interesse for ernæring og valgte derfor, efter adskillige seminarer og kurser, at starte på uddannelsen som ernæringsterapeut hos CET i København, som jeg afslutter i 2017.

Interessen for kost og ernæring opstod tilbage i 2005, da jeg fik konstateret dissemineret sclerose. Jeg valgte dengang medicinen fra og har siden kontrolleret min sygdom udelukkende med ernæring og kosttilskud – med super god effekt. Det vakte virkelig min nysgerrighed, og jeg fik lyst til at forstå, hvorfor maden betyder så utrolig meget både for den generelle sundhed, som forebyggelse og ikke mindst som et vigtigt led i behandlingen af en syg krop. Jeg oplever dagligt på egen krop, hvor stor betydning maden og ikke mindst kvaliteten af den mad, jeg spiser, har for krop og sind.

Wenche_DK_0998_A